06 September, 2016

Dairi mamiAina

Assalamualaikum...

Haii korang.. lame betul tuan tanah tak update blog nye ye...almaklum sejak berumahtangga terus tak update lagi blog nie.. tiada kesempatan..
Now mizz chokie chokie dah bertukar title mamiAina pulak ...

Dah jadi mak mak nie kena la sedarkan diri tuh ye tak.. hahahaha..

Hari nie duk sesaja pikirkan anak yang tak sehat ni.. mamiAina teragak nak mengupdate blog plak..

Zazzzzzz.. install blog dari playstore aje.. mana tau mamiAina nie ade mase terlapang boleh update kisah princess aina plak kan...

Erhhhh princess aina. Siapa pulak kan.. nanty next time mamiAina story mory ye.. sementara princess aina tido... kite update untuk pengenalan ye..

Ecececehh.. cam baru nak belajar buat blog semula plak..hurmm..

Idea mamiAina dah tak selancar dulu.. klu tidak ade je nak update sekarang dah slowww sesangat plak... puas plak nak pikir ayat nye... nampak tak mamiAina makin meningkat umur...

Okeh okeh.. next time mamiAina update lagi ye.. nie hapdate guna phone aje. Ade mase nanty nak ubah plak blog yg lame nie ye..

Salam ketemu lagi

Daaaaaaa...

MamiAina.

No comments:

Post a Comment