18 October, 2014

Assalamualaikum..

Haii korang.. lame betul mizz tak hapdet blog nie ye.. almaklum sejak berumahtangga nie. Banyak benda nak di buatkan..

Urus rumahtangga.. jaga ankbuah  ..  tak sempat tak menghapdet blog.. alhamdullilah usia perkahwinan mizz hampir 5 bulan.. walaupon pelbagai dugaan datang mizz dan suami tempuhi dengan tenang..

Mizz tak tahu dah nk story apa.. seba dah lame sangat tinggal kan belog nie.. klu rumah rase nye dah bersawang bagai dah nie...

Ok lah next post nanti mizz update lagi ..mizz kurang semangat nak berbelog.. mizz kena cari mood lagi.. 

#throwbackwedding

Jemput singgah lagi..
Daaaaaaa... 

No comments:

Post a Comment