18 October, 2014

Kini MR.A tinggal kenangan...

ASSALAMUALAIKUM..

Hai korang.. sua lagi.. hurm kenapa MR.A tinggal kenangan.. dan siapa Mr.A tuh????

MR.A 

ni la dia MR.A mizz. Kini dia tiada lagi di sisi mizz...
Sebab nya MR.A sudah bertukar tuan..
Rindu nya kat MR.A.. moga di jaga elok dengan tuan baru yea...


Ok la daaaaaaaaa

Assalamualaikum..

Haii korang.. lame betul mizz tak hapdet blog nie ye.. almaklum sejak berumahtangga nie. Banyak benda nak di buatkan..

Urus rumahtangga.. jaga ankbuah  ..  tak sempat tak menghapdet blog.. alhamdullilah usia perkahwinan mizz hampir 5 bulan.. walaupon pelbagai dugaan datang mizz dan suami tempuhi dengan tenang..

Mizz tak tahu dah nk story apa.. seba dah lame sangat tinggal kan belog nie.. klu rumah rase nye dah bersawang bagai dah nie...

Ok lah next post nanti mizz update lagi ..mizz kurang semangat nak berbelog.. mizz kena cari mood lagi.. 

#throwbackwedding

Jemput singgah lagi..
Daaaaaaa...