18 October, 2014

Kini MR.A tinggal kenangan...

ASSALAMUALAIKUM..

Hai korang.. sua lagi.. hurm kenapa MR.A tinggal kenangan.. dan siapa Mr.A tuh????

MR.A 

ni la dia MR.A mizz. Kini dia tiada lagi di sisi mizz...
Sebab nya MR.A sudah bertukar tuan..
Rindu nya kat MR.A.. moga di jaga elok dengan tuan baru yea...


Ok la daaaaaaaaa

Assalamualaikum..

Haii korang.. lame betul mizz tak hapdet blog nie ye.. almaklum sejak berumahtangga nie. Banyak benda nak di buatkan..

Urus rumahtangga.. jaga ankbuah  ..  tak sempat tak menghapdet blog.. alhamdullilah usia perkahwinan mizz hampir 5 bulan.. walaupon pelbagai dugaan datang mizz dan suami tempuhi dengan tenang..

Mizz tak tahu dah nk story apa.. seba dah lame sangat tinggal kan belog nie.. klu rumah rase nye dah bersawang bagai dah nie...

Ok lah next post nanti mizz update lagi ..mizz kurang semangat nak berbelog.. mizz kena cari mood lagi.. 

#throwbackwedding

Jemput singgah lagi..
Daaaaaaa... 

03 July, 2014

Sebulan 3 hari bertitle isteri

Assalamualaikum..

Alhamdulillah sebulan lebih mizz bergelar isteri orang..

Perasaan.. gembira.. seronok.. excited.. macam macam lah..

Okeh mizz kongsi sedikit gambar yg ade di simpanan..

07 January, 2014

2014!!




SELAMAT TAHUN BARU 2014

haii haii haii.. orang sambut tahun baru dah lame tapi mizz baru nak ucap..
agak ketinggalan mizz kan..
hehehehe..
tak pe lah.. janji azam azam korang tahun lepas dah tercapai..
mane yang tak tercapai tuuuu.. postpon lah yeee...
hehehe...

hurmm jom kite tengok balik azam mizz tahun lepas..
erhhh.. ade ke mizz berazam tahun lepas?? tahun 2013.. 
tak do wehh..
sebab azam 2012 pon bawak kedepan..
haaaaaa.
tapi satu azam mizz akan tercapai tahun nie..
insya allah..

nak tau azam ape.??
azam nye????
mizz nak kawen..
akhir nya azam tuh akan ku gapai..

alhamdulillah.. syukur  sangat..
semoga allah permudakan lagi urusan mizz ke hari bahagia 
yang hanya tinggal beberapa bulan ja lgi..

perlbagai perasaan ade sekarang nie.. 
tapi satu hape pon tak prepair pon lgi..
suke wat benda last minit..
tapiiiii yang penting sekarang nie..
nak cari duit lebih.. untuk beli barang2..
ya allah kau permudahkan lah untuk ku cari kerja 
aamiinnn...

ok nanty sambung lagi 

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...





salam cinta