08 November, 2013

bertemu lagi... sekian hari meninggalkan nya




haii awak awak sume.. rindu tak kat kite.. hehehe..
 mizz mengedixx.. jangan layan okehh...
korang sehat tak ari nie..
haaaaaaa.. baru leh update dengan selesa.. konon nye..
yela sebelum nie duk update guna phone murah ja..

wat masa sekarang mizz sibuk sedikit.. dengan iklan iklan yang mizz kena buat promo..
hurmm iklan ape erh yang mizz duk promo nie..
mizz biz ape erhh????
sape tau sape tau???
cer angkat tangan??????

hurm.. yelah sejak menuju ke alam perkahwinan nie..
mizz kena lah jugak membantu cik tunang mencari pendapatan
tak banyak cikit..
yelah cikit cikit lame lame jadi bukit ye tak??
oowhh okeh okeh..

mizz sekarang wat biz online dan dirumah aja..
mizz biz jamu.... wah wah wah...
mizz jual jamu..
jadi ibu jamu pulak...
jamu apa in..hahahaha

korang nak tau lebih pasal jamu apa korang kena lah like page nie
korang akan tau jamu apa.. dan khasiat nya..
mizz adalah pengamal jamu nie. bagus tau..
lagi lagi tok wanita..

mane yang ade masalah datang bulan nie pon boleh try.
owhh ye.. my bff pon amalkan jamu nie tau..
sesuai sangat untuk ibu dalam pantang..

okeh okeh mizz tak nak cite panjang kat blog nie pasal jamu,,
korang nak tau ko boleh pergi page nie
nak tau lebih lanjut korang jangan lupe like dan pm okeh..
heeeeeee...

orait.. mizz ade keje lain lagi..
nanty ade mase mizz sambung cite ye..



daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...




salam cinta