17 March, 2013

haii.. uolssss....



haii .. hai hai....
hurmm lame sungguh tak update ye..
almaklum mizz kan busy women.. KONON!!
hahaha..

bukan mase tak de tapi sebab nye..
terlebih sangat malas nye..
bile nak buat malas pon tak tau...
hurmm... sekejab je kan dah pertengahan bulan 3...
pas tu masuk bulan april...

hoyehhh.. april akan tiba...
mizz akan berhijrah seketika di bandaraya metropoliti yang sesak itu..
tak sabar rase nye..
nak merasa jadi orang key yell...
hehehhehe..

mizz kan baby sitter bergerak...
on call untuk kakak or mak sedara yang perlu kan khidmat mizz nie..
hahhaha.. best tak keje macam mizz nie..
kerrrlasss ko mizz..

pas nie insya allah ade kelapangan mizz update blog nie lah ye..
malas nye sebab nak on lappy nye.. 
tuh yang makin menjadi malas ye..
hehehhehehe...
bile lah nak ubah nie mizz..
insya allah.. pasti ade berubahan nye..
lambat atau cepat aje..
diri sendiri jugak yang kena usahakan nye..
yeke tidak kengkawan...
hoyehhhhhhh!!!!..

ok lah.. daaaaaaa.....


salam cinta

No comments:

Post a Comment