19 March, 2013

comel comel




hai.. kali nie mizz nak review blog orang plak lah..
bosan tak tau nak cite ape kan kan kan..
huhuhu..

owh ye.. korang sume sehat? dah makan..
harap sehat lah ye.. kalau tak sehat tuh...
bawak bawak pegi jumpa doktor n makan ubat ye..

hurmm ape yang comel comel ye??

doodle dari blog apit sume nye
chomel chomel tau..
geram je mizz tengok..
hurmm berbakat beliau kan..
kalau korang nak doodle yang comel 
korang tengok kat SINI!!

antara doodle yang beliau buat




banyak doodle muslimah yang beliau buat..
yang lelaki pon ade.. kire macam macam ade lah..
untuk yang couple, free hair, yang suami isteri pon ade.. 
 header pon ade tau....
so kalau sesapa yang dah tak tau nak cari doodle or header korang leh lah 
tengok di SINI...




daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



salam cinta

No comments:

Post a Comment