05 February, 2013

lame meninggalkan mu....



hye sume.. 
lame betul miss tak update blog nieh...
dah masuk tahun baru pon mizz tak jugak update..

ya allah.. ape sudah jadi pada ku..
kenapa kerajinan update blog hilang nieh.
huhuhuh :(

sebenarnya bukan sebab tu..
mizz sejak hujung tahun lepas
mizz sibuk dengan persiapan majlis kawen abg mizz..
walau pon majlis nya bulan 2 nie..
tapi persiapan awal harus lah ada..

mizz sebagai design hantaran(cewah bajet desinger plak)
hahhahahhaha
miz kena ada persiapan mental untuk design dan merangka kan hantaran2 nya..
walaupon tak banyak..
pening jugak memikirkan nya...
 tegok sibuk nye mizz mengalahkan perantin...
ya ampun..
macam mizz plak yang nak nikah kan kan kan...
overaktif plak. hahahhaha

sory ye mane yang selalu follow up post mizz.(ADERKERR!!!)
hahahahhaha..
gitu lah mizz perangai kuat perasan memang ade dalam diri..
lagi lagi bab puji memuji diri sendiri..
lagik tak leh nak dinafikan lagi...
AGAK POYO !!!
yang tuh memang tak leh nak ubah..

azam tahun baru 2013 nieh??
macam tahun dulu jugak sebab tak kecapi azam nye kan so bawak ke depan lah kan..
first: opkos lah nak kawen cepat2, dapat anak cepat2...
tuh je lah..nak azam lebih2 nanty payah plak..
heheheh..
korang plak cam ne??
cite dah lapok mizz baru nak buka cite ape daaaaaa!!!!

alhamdulillah.. persiapan hantaran abg mizz dah 90% siap...
tinggal 10% je lagik.. iaitu sirih junjung...
sirih junjung okpos lah kne wat lmbt cikit.. nak hari nikah nnty baru buat..
kalu tak nanty layu lah bunga rose tuh kan.. daun sirih pon nnty kering..

hurmm nanty mizz share pic hantaran nya yea..
sekarang nie tak buyeh lah(ayat aidil ank buah mizz)
nanty tak fresh plak kan kan kan..
yang pasti hasil kerja tangan mizz wat nie..
mizz tersangat sangat puas HATI!!!

bajet pon save...klu tidak dulu nak kne tempah bagai...
barang2 hantaran pon sume nye ditaja oleh akak2 mizz..
nanty korang tengok ye...
SABAR YAAAA!!!

okeh okeh..
nanty mizz update lagik ye..
sekarang nie makin sibuk....
sebab nye kendri tinggal beberapa hari ja lagik..
dan kenduri di rumah mizz pon tak lame je lagik selang dua hary ja
dari kenduri rumah pihak perempuan...

okeh sayunk sayunk mizzz... 
sape nak kenal kenal ngan mizz meh lah msg2 mizz..
hahhaha(ayat nak ngurat.. nak cari calon suami yang boleh imam kan solat ku.. cewahh)

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....





salam cinta

No comments:

Post a Comment