05 December, 2012

MizZ meRoyan DengaN bEto plaK daH!!!!

ASSALAMUALAIKUM..

hai sayunk mizz..
ari nie sehat tak??
dah mamam???

ape nie tibe tibe mizz meroyan nieh??
ape kes nieh??
ape cite neh??
adehhh!! parah dah mizz niehh...
asyik meroyan tak sudah sudah..
kene masuk wad sakit meroyan dah nie..
parah sangat dah nie..
semalam meroyan nak kawen..
ari nie meroyan dengan beto plak..
adehhh!!!!

kenapa tibe tibe mizz meroyan dengan beto nie?
ape yang terjadi nieh..
ce cite ce cite mizz!!!

okeh!! 
alkesah nye... 
ade lah ari tuh mizz tengok youtube..
godek punya godek
jumpe lah cite (aku. dia dan tong sampah)
pelakon nye plak saleha n beto..
start dari situ lah
mizz tibe tibe meroyan tak tentu pasal dengan beto..
hahahhahahha
lawak kan lawak kan..
ishh korang nie gelak lah same...
adoiiiyaiiiii!!!

pastu semalam tengok cite istabul aku datang plak..
ade beto lagi..
haishhhh!! lagi meroyan lah mizz..
asyik nak tengok je muke dye..
walaupon bukan depan depan kan..
berangan lebih!!!!

watak yang die pegang tuh..
wat beto tuh macam alololohh
cute jer..
sweet jee..
adehh!! cair mizz tengok nye..
tuh meroyan tak tentu pasal nieh..
ari nie tengok lagik
cite yang dah tengok tuh
semata mata nak tengok beto..
alahaiiiii!! kalau lah dapat jumpe beto betul betul
kan best.. nak amik gambar dengan dye banyak banyak..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
best nye kalau angan angan mizz nie
jadi kenyataan...
seronokkk nyerr!!!!!!!!!

 
pinjam dari pakcik google

encem kan kan kan!!sedap mata memandang...
sape tak tergila tengok muke beto nieh..
nie kan mizz.. alahai...
tapi sayang nye beto sudah berkhawin..
 betul or tidak mizz tak  pasti..
tak pe lah..mizz just minat ja..
bukan ade pape pon kan kan..
biasalah kan artis..
ramai peminat kan kan kan..
so tak salah kan.. hahahhahhaha

pinjam lagik 

 nie part yang best..
dari istabul aku datang..

adehh kalau nak tengok gambar beto 
sayunk mizz sume cari lah kat google banyak kot!!
hehehhe..
okeh lah..
mizz nak meroyan jap dengan beto mizz nie
 okeh..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :)




salam cinta

2 comments:

  1. jgn meroyan dulu...muda lg tu..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehhe.. tk de lah k.jue.. just gurau2 je...

    ReplyDelete