20 September, 2012

SelamAt suDAH dIa bErnIkaH

ASSALAMUALAIKUM..


hai sayunk mizz sume..sehat tak??
okeh okeh..rindu tak kat mizz..
 sti ade yang rindu rindu nie..kan kan kan??
okeh seperti yang mizz janji kan dulu..
mizz nak story mory banyak banyak kan..
okeh okeh..padahal bukan banyak sangat pon...(gempak lebih)
mizz mengambil time tido mizz nie tok up date blog yang nak sawang penuh penuh nie...

SABTU 25/82012

kami sekeluarga dan sanak saudara n mara 
bergerak nye dengan kereta okeh bukan
bergerak jalan kaki(kuang kuang kuang)
ke felda pasoh 1..
 dimana tempat bernikah nye abg mizz (ahmad asri ahmad pudzi)


(ini lah dye abg mizz.. si pengapit tuh cousin mizz (akmal))

selanjut nye korng layan lah pic yang ade nie yea.. 

LAYANNZZZZZZZ....


(wife abg mizz.. Pn Kamisah Manap)
welcome to my family..


(cun lah awk ni .. untung nye saya dpt SIL yang gile sporting..)
kami kamcing sangat2..


(SELAMAT PENGANTIN BARU)
semoga kekal ke anak cucu dan akhir hayat kalian..
cepat cepat tambah kan anak buah mizz nie..
nak gegurl tau tau tau.. cewah...



(with my sis no2 n anak anak nye.)
syafiq n aidil malu ngan atam nye..


(with sepupu sepupu kecik)


(with me {mizz}.. cewah saje nak besar gedabak aje.kiki)
sape lagik cun?? opkos perantin kan.. mizz pon cun jgak peh..
(ok sila lempang mizz..tak pon hack aje fb mizz)
cewahh nak sangat kena hack tuh..
yela sekarang kan muusim orang hack hack fb orang aje..
cuba try test lah..
adeW mizz Kesah???
kikikikikikiki..

okeh tuh aje pic yang mizz ade n simpan
kat lam hp nie.. yang laen sume kat kameraman lah kan kan kan!!!

urmm pic kenduri sebelah mizz pon..
mizz tak berkesempatan nak merajin kan diri tok amik gambar..
kejam tak kejam nye..
huhuhu
pic sendiri  pon mizz tak sempat.. lagik kesian kan kan....



(ini pic dari fb mak andam)(sini)



(siap siap di butik andam)



(baru siap makeup)



(siap tok berarak di rumah)



(time berarak)



(bersanding nya di atas pelamin)



(ini lah mak andam nye..bersama big bos butik)
sume pic biru by  dari fb mak andam disini


okeh meh mizz nak kasi tengok
pic pelamin kedua dua pihak..
cun abis U...


(pelamin sebelah perantin perempuan)
tema purple
25/8/2012



(meja makan beradab)




(pelamin sebelah mizz)
tema biru...
9/9/2012



(meja makan beradab)


haaaaaa!!! amacam cun tak???
cer like cer like.. hahhaha klu ade jumpe..
itu lah kisah nye.. nanty pic nye dah siap..
mizz kasi tunjuk yang cun cun aje yea..

okeh.. lewat sudah nie..
ok lah sayunk sayunk mizz.. 
nanty ade mase.. ade cerita mizz kecoh kan lagi yea..
jangan rindu rindu tau...
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


salam cinta

No comments:

Post a Comment