28 September, 2012

hAppY beSdaY sayAng...

ASSALAMUALAIKUM..

hye sayunk mizz...sehat tak??
da makan lum.??
rindu tak kat mizz... 
ecececeh.. malu nak ngaku la tuh..
tak pe mizz tau.. sape yang rindu mizz tuh..
tok sah malu lah.. wat je muke tak malu.
hahahahahahahha...

hepy besday SAYANG???!!!
sape sayang tuh???
jeng jeng jeng!!!!

SAYANG tuh.. nak tau sape??
sape? sape? sape??


ini lah dye sayang mizz..
muhd aidil faizie..
hari nie besday die yang ke 3 tahun...

mizz ade wat suprise tok sayang mizz nie..
mizz wat kan  kek tok dye..


taaaadaaaa!!!!.. 
nie lah die kek yang mizz buat kan...
nak tau kek ape?? nak ? nak? nak??

mizz buat kek RED VELVET..
nyummyyyy... sedap..
walaupon mizz baru try nak buat..
alhamdulillah menjadi juga akhir nye...
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... 
happy sangat...ramai yang minat...


meh close up cikit kek nye...
sangat menyelerakan.. kan kan kan...
mesti sayunk sayunk kecukliuq kan kan kan..
heheheehe..

mak mizz pon ade buat kek.. tapi kek biasa aje..
kek daisy aje..
tuh sebenar tak rancang nak wat dua kek pon..
tibe2 mak mizz pon nak wat jugak..
so boleh la cover kek yang mizz wat nie..
sebab nye budak2 tau la kan..
tau benda dah siap..
tau tau nak potong aje..
so mak mizz bagi lah dulu kek yang mak wat kan tadi tuh..
so selamat kek mizz wat tuh.. sbb nak potong nye kena lah 
tunggu ibu nye balik dulu..


tengok lah... nak jugak topi tuh..
tak pe lah besday boy kan..
beli kan aje..
si abg pon nak..


si comel tenit pon ade jgak...
kalau tak beli kan jugak.. berebut lah gamak nye..
so makcik pon beli lah banyak banyak..
hahahhahahha



abang yang semangat tiup lilin..
besday boy takut takut jer...


time potong kek.!!
erhh ade jugak yang nak mencelah.. ish ish ish..
sibuk aje..
hahahhahhahaa
sape ntah la kan..



okehh.. mak cik besday boy pon nak 
tepek gak muke nye.. di blog nie..
almaklumlah tuan blog kan kan kan...hahhaha...
tadaaaaaaaaaaaa!!.. comel la plak.. 
hehehehhe..

okeh okeh..
jangan tengok lelame..
kang terjatuh cintan kang..
hahhaha
okeh mizz perasan... :-p

oke lah..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
miss u all..



salam cinta

No comments:

Post a Comment