04 September, 2012

BanyAk nyErr SawanG kaT bloG niehhhhhh..

ASSALAMUALAIKUM...

hai sayunk mizz semua..
rindu tak kat miz?? rindu la rindu la...
plzzzzzzzzzzz..
kikiki..
okeh.. jangan nak perasan sangat lah kan....

hurmm.. lame sangat2  mizz tak up date blog nie..
bulan puasa ari tuh pon tak banyak up date..
maaf lah yea sayunk sayunk mizz..

mizz tersangat2 tak de mase nak up date.
bukan M okeh..
ade kerja yg mmg tak leh nak elak..
walaupon kadang2 tuh duk lepak aje(sila hack FB mizz)
ADEW AKUH KESAH !!!!
korang nak hack..
hahahahahahahaha

okeh.. mizz ade manyak cite nieh..
tapi bukan sekarang lah mizz nak story..
tunggu mizz ade mase yag betul betul  terluang
tok cite kat korang..
cite baek punyerrr...

skunk nie pon mizz sibuk nak siap kan persiapan
majlis perkahwinan abg miz..(bz cam majlis sendiri je mizz nie kan)
almaklumlah.. mizz tinggal sorang je ank dara yang tinggal di rumah nie..
so banyak lah yang harus di buat(cewahh ayat tersangat skema)
hahahahhahahah

nanty majlis dah selesai .. 
mizz cite semua nye yea...
ok lah..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


salam cinta

No comments:

Post a Comment