08 July, 2012

hai..hai...sambungan cerita lalu.....

ASSALAMUALAIKUM...


hai sayang sayang mizz...
korng sehat tak??korang dh mkn??
huhuh.. mizz sekarang nie sibuk mendietkan diri lah..
macam macam mizz try..
and now mizz try acai berry... atas sebab kejayaan adik kawan sekolah rendah mizz..
die menggunakan acai berry .. dan berjaya menurunkan berat nye dengan mendadak..
so mizz sangat sangat teruja.. dan dengan bangga mizz pon nak mencuba..
so far sekarang nie alhamdulillah.. mizz nampak berbezaan sebelum mizz menggunakan acai bery tuh..
sebab nye kenapa..
baju baju mizz yang dah kecik tuh sekarang mizz dah boleh pakai semula.. so happy sangat sangat..
dan sekarang nie juga k.long mizz pon dah menggunakan nya...
heeeeeee...

ish..ish..ish.. ape mizz melalut nie kan.. pade tajuk di atas..
nak sambung cerita lalu.. nie melalut ke acai bery bagai plak..
ape lah mizz nie kan kan kan...
ye lah..
mizz nak kongsi lah kejayaan mizz nie walaupon baru nampak cikit kan..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...


ok..ok.okehhhh sayunkk mizz sekalian..
mizz sambung cerita lalu yea...

majlis perkahwinan sahabat mizz sejak kecil lagi...
pada hari langsung ya.. pada 30 jun 2012..
sayunk  mizz nie nikah gantung seminggu atas sebab sebab yangtak dapat nak di elak kan..
so.. di sini gambar gambar akan menceritakan nya yea....

malam berinai...

pada malam berinai nie mizz tak dapat menghadirkan diri.. atas sebab sebab yang tertentu.. so mizz just copy paste dari kawan mizz..
so selamat menjamu yang sayunk2...


cantik nye sayunk ku nie...sayang sekali mizz tak dapat hadir.
sehingga kan sayunk mizz nie merajuk sebab mizz tak datang..
(maaf ye yunk..bukan tak nak datang ..tapi ak ade sebab..dan sebab nye pon mizz dh terangkan..)




30jun2012.. 12.00pm


bagai pinang di belah dua..sungguh padan pasangan ini...



diarak dengan meriahnya..



raja sehari....


diatas pelamin dikau tersenyum menawan..



smilee..



di meja santapan raja sehari..



sebahagian rakan rakan yang hadir..


meriah nya...


semua nya giler giler snap ...



nak jugak bertepek muka mizz nie. hahaha


mizz bersama sahabat yang lain..


 dah macam retis plak..weee


okeh.. sampai disini aje lah..
cerita yang dapat mizz sampai kan..

semoga terhibur ye sayunk sayunk mizz..
weeeee..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...


salam cinta

3 comments:

  1. mizz, acai bery tu cmne rupanya?? cer cite cikit.. nk tau gak.. agak berminat ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh bg info kat email deknie ainiawangabdullah@gmail.com
      thanks mizz..

      Delete
  2. dek nie.. acai beru tuh cam pl..tpi pil jely..urmm okeh nnty mizz try buat enrty pasal acai bery okeh..

    ReplyDelete