06 July, 2012

hai..haii..hai,,,,

ASSALAMUALAIKUM...

haii sume..ada tak yang rindu kan mizz nie???
cer korang angkat tangan...macam mizz nie...^_0..
hehehe.. lama sungguh mizz tak up date blog mizz nie kan kan kan...
maaf lah...mizz tak ade mase wat masa sekarang nie..
dan untuk berubahan yang baru..mizz akan cuba luangkan masa yang ada untuk blog yang usang dan ada kemungkinan akan roboh.. hahahha
korang percaya ke blog mizz nie akan roboh..
owhh no no no....
tidak same sekali lah kan..
sebab nye mizz dah lame bersama blog yang sungguh comel dan cute bagi mizz lakan..
bagi korang suka hati lah nak kate ape kan kan kan!!!..
adew mizz kesah??? hahhahaha
okehh trekmakk mizz okehh.....jangan ambil tau tau tau..
ishhh....ishh..ishh...

entah ape lah yang mizz melalut nie kan.. heheheh..

ooooowhhhhh!!! yeaa.. okeh mizz dah ingat ..
mizz sebenar nye ade cerita yang nak dikongsikan..
korang nak tau or tak nak cerita mizz nie???? 
plzzzzzz kenyit mate cam mizz (^_0)

hehehehe..
okehh ujung bulan 6 ari tuh.. sahabat mizz ..kawan rapat sejak dari kecil lagi..
telah selamat melangsungkan perkahwinan nya dengan jayanya..
TAHNIAH SAYANGKU NOR AZERA ZAKARIA....
semoga perkahwinan mu ini kekal ke anak cucu dan ke akhir hayat kalian.. 
moga cepat cepat dapat baby yea sayang.. tak sabar nak jadi mamy angkat ank ko nanty..

oek disini gambar - gambar akan mencerita kan segalanya...

dimalam pernikahan nye pada 23 jun 2012...


kita lah sahabat dunia akhirat ..


kamu sangat cute sayang..


menanty kedatangan sang teruna..


saat di soal siasat oleh tok imam..


aku nikahkan kau dengan anak aku nor azera binti zakaria...(bla bla bla..)


aku terima nikahnya nor azera binti zakaria dengan..bla bla..bla...


alhamdulillah..selamat sudah kawan mizz nie menjadi isteri kepada haqqem..


pembatalan air sembahyang..


tahniah sahabat ku...


okeh..cerita ini bersambung...
daaaaaaaaaaaaaaaa




salam cinta

4 comments:

  1. tahniah kpd kawan mizz....
    bila plak giliran mizz??hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe..mekasih...
    mizz bile?? alahaii.. cepumas nye soalan deknie tnya..
    mizz blum smpai mase nye lagi la.. calon pon masih di cari cari..
    doa kan yea moga mizz akn ikut jejak langkah kawan mizz nie... hehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah... moga ketemu jodoh yg terbaik..

      Delete
  3. insya allah..mudah mudahan.. amin.... hehehe...

    ReplyDelete